Geitenkaas

De geitenkaas is een Goudse kaas met een milde, frisse smaak en een zachte structuur. Lekker als plakjes op het brood, als blokjes bij de borrel, in de salade en om te gratineren in de oven.
De geitenkaas is gemaakt van 100% pure geitenmelk van hoge kwaliteit en biedt alle voordelen van geitenzuivel. Het is namelijk zeer licht verteerbaar, bevat alle belangrijke en benodigde aminozuren en is rijk aan vitamine A en B.
Onze geitenkaas is een overheerlijke Brabantse kaas en een gezonde traktatie.

De geitenkaas is verkrijgbaar in verschillende varianten,
in ons Kaas-(auto)-Maatje langs de weg.
Ons KaasMaatje is dagelijks geopend (van ong. 9:00 - 18:00 uur).

Geitenkaas Natuur

Geitenkaas Natuur Jong

Geitenkaas met Kruiden

Geitenkaas Peterselie-Knoflook
Geitenkaas Aardappel-Ui
Geitenkaas Italiaanse Kruiden

Geitenkaas Spread met kruiden

Bettine smeerbare geitenkaas met kruiden.
Tip: Het bakje met spread is ook op te warmen in de magnetron (40 seconden op 900 Watt). Hierdoor krijg je een heerlijk warme saus bijvoorbeeld voor over de pasta of vis.


Kaas cadeaupakketje:

Het is mogelijk een geschenk of cadeaupakketje samen te stellen. Bijvoorbeeld een snijplankje met enkele soorten geitenkaas, of de kaasjes combineren met een boerenzakdoek, blauw of rood. Ook kan er gecombineerd worden tot een Geiten&Bokken pakketje door bijvoorbeeld Bokbier of "Bokkepootjes" of een geitensleutelhangertje toe te voegen in het pakketje.

Cadeaupakketjes zijn alleen verkrijgbaar op bestelling. Zo zorgen wij ervoor dat het kaaspakketje al gereed ligt, als U het komt ophalen.
Telefonische bestellingen en info: 06-10680382 of bestellingen via e-mail (zie contact).

>Volgende pagina: Excursies/Dagje uit

Printversie